Contact maken met de ziel van een boom, of groter, met een heuvel, het landschap. Luisteren naar wat de boom te vertellen heeft, hoe het er voor staat, wat er nodig is. Natuurwezens omringen ons en willen graag gezien, gehoord, geliefd en gekoesterd worden.

Margrete en Ferry maken jou graag deelgenoot van hun ontdekkingsreizen in de etherwereld, de wereld van licht- en natuurwezens. Daarbij werken zij ook systemisch met familie-opstellingen (de eigen psyche, onze voorouders en ook andere mensen) en d.m.v. natuur-opstellingen (met elementen uit de natuur).
Hun missie is: Samenwerken met en voor licht- en natuurwezens.
Er zijn vele soorten natuurwezens: waterwezens, bosgeesten, huisgeesten, speelwezens (voor kinderen), steenwezens, faunen van bomen, landschapsengelen en nog veel meer.

Een natuuropstelling kan informatie geven of er energetisch iets verholpen kan worden (nadat de biologische mogelijkheden zijn onderzocht). Het antwoord kan bijvoorbeeld zijn dat er met een groepje mensen op die plek wat klank gemaakt kan worden met een hele sterke intentie om te helen.

Hierover en nog veel meer interessante dingen lees je op hun website over Natuurlijke wezens