Workshop Bomenimprovisatie 27 maart en 24 april 2021

Op zaterdagmiddag en -avond 27 maart 2021 is er een nieuwe workshop improviserend zingen voor en vanuit bomen met Inge van Keulen. De workshop begint om 15.00 uur en loopt door tot in de avond want de klank draagt zo mooi in de schemering. We gaan deze keer werken met de wilg en de populier op het landgoed in Overlangbroek. De cursus van 27 maart zit al vol, maar er is nog een groep op 24 april.
Voor muziektherapeuten is deze cursus geaccrediteerd als beroepsgerelateerde bijscholing.

Meer informatie en alle details vind je op de website van Inge van Keulen

4 antwoorden
  • boomklank.nl
   boomklank.nl zegt:

   Beste Bea, jouw emailadres is toegevoegd aan onze emaillijst. Voorlopig gaat dit nog handmatig tot de website verder is uitgebreid. Dank voor de belangstelling!

 1. Ingrid Elshof
  Ingrid Elshof zegt:

  Idem voor mij,
  als je weer van plan bent een workshop te geven, na 29 mei, hoor ik het graag.

  • boomklank.nl
   boomklank.nl zegt:

   Beste Ingrid, als je een vraag aan Inge van Keulen hebt, raden wij je aan haar via haar eigen website te benaderen. Deze website is alleen een platform om bekendheid te geven aan interessante gebeurtenissen maar de reacties worden niet door degenen die bijv een cursus geven, zelf gelezen.
   We kunnen je wel toevoegen aan de maillijst van boomklank.nl, af en toe wordt er dan een bericht rondgestuurd. Cursussen van Inge kun je het beste verder op haar website bijhouden.
   Vriendelijke groet, de makers van Boomklank

Reacties zijn gesloten.